icon-activiteit-editicon-contracticon-ervaren-teamsicon-gezondicon-ijsterk-geo-markericon-karakteristieke-pandenicon-ouderbetrokkenheidicon-read-more-arrowlogo-facebooklogo-instagramlogo-linkedinshape-border-circleshape-border-page-img-hexagonshape-border-page-img shape-border-triangle

IJsterk, kinderdagverblijven met karakter

We maken elke dag weer bijzonder voor uw kind met afwisselende en uitdagende activiteiten. We werken ontwikkelingsgericht en de activiteiten passen bij de leefwereld en ontwikkeling van ieder kind. Met themagerichte activiteiten en veel ruimte voor spelenderwijs leren en ontwikkelen voelt uw kind zich bij ons thuis!

Cirkel in de kleuren van IJsterk Kinderdagverblijven
Driehoek in de kleuren van IJsterk Kinderopvang
Hexagon in de kleuren van IJsterk Kinderopvang

Bij IJsterk kies je voor

Sterke pedagogische visie boordevol activiteiten

Sterke pedagogische visie boordevol activiteiten

Elk kinderdagverblijf heeft een eigen pedagogische visie. We bieden een passend en gevarieerd activiteitenprogramma aan, zodat de kinderen op verschillende gebieden zich volop kunnen ontwikkelen en van alles kunnen ontdekken.
Gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl

Wat is er mooier om meteen in het kinderdagverblijf te beginnen met een gezonde voeding, veel bewegen en veel naar buiten gaan.
Ervaren teams en betrokken managers

Ervaren teams en betrokken managers

Een vast gezicht op de groep geeft continuïteit en is belangrijk voor een emotioneel veilig leefklimaat. De focus van de pedagogisch medewerker ligt bij het kind en de groep.
Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid

Persoonlijk contact met ouders vinden we belangrijk; we luisteren naar de ouders en kunnen daarom flexibel en snel inspelen op hun wensen en vragen.
Karakteristieke panden en buitenruimtes

Karakteristieke panden en buitenruimtes

De kinderdagverblijven zijn gehuisvest in karakteristieke panden in Amsterdam Centrum, speciaal gebouwd als kinderdagverblijf of in verbouwde, oude schoolgebouwen.
Geo Marker - IJsterk locaties

Vind een IJsterk kinderdagverblijf bij jou in de buurt

Elk kinderdagverblijf heeft haar eigen identiteit met een eigen manager, die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van het dagverblijf en betrokken is bij alle zaken die ouders kinderen aangaan. Kies een locatie en lees wat ze jouw kind te bieden hebben.

Goed om te weten ...

Wat de kosten voor kinderopvang zijn bij IJsterk
Lees meer Icoon Pijl
Dat IJsterk een actieve oudercommissie heeft
Lees meer Icoon Pijl
Dat we een Ouder App hebben
Lees meer Icoon Pijl
Kinderen spelend bij een ijsterk kinderdagverblijf

Wat ouders zeggen over IJsterk

Prinses Irene
Uniek hier zijn de lekkere buitenspeelplaats, het mooie atelier en het hechte team.
- ouder -
Kleine Plantage
De kinderen genieten van de ruimte vol uitdagingen zoals een klimhuis, keukentje en heerlijke wegzakbank! De leidsters zijn lieve schatten, altijd positief.
- ouder -
Dikkie Dik
Als ik hier ’s ochtends gehaast binnenkom om mijn zoontje te brengen, voordat ik naar mijn werk doorfiets, word ik helemaal rustig door de klassieke muziek die zachtjes door de gangen klinkt, heerlijk!
- ouder -
Westerdok
Wij zijn erg blij om deel uit te maken van deze kinderopvanggemeenschap. De inzet van de pedagogische medewerkers is ongelooflijk en ze zijn zeer betrokken bij het leerproces en welzijn van je kind. Het is een prachtige plek voor kinderen om te leren, spelen en vrienden te maken. Ons tweede kind komt er gelukkig binnenkort bij.
- Stuart (vader van Jamie) -
de Kraai
Wij voelde meteen dat het klopte toen we kwamen kennismaken bij de Kraai! De rust, de fijne hoge ruimtes en natuurlijk de grote speelplaats.
- ouder -
de Platanen
De kinderen krijgen veel verschillende materialen aangeboden om de wereld te ontdekken!
- ouder -
Plancius
Het VVE programma vinden we een goede toevoeging, we zijn hier erg blij mee!
- ouder -
de Regenboog
De pedagogisch medewerkers op de groep waren top! Vaste gezichten voor mijn dochter die altijd oog hadden voor de speciale behoeften van mijn kind.
- Ouder -
Jor & Daan
Jor & Daan is iedere dag weer bijzonder
- ouder -

Meld je kind direct aan!

Het kan zijn dat er een wachtlijst is, het is daarom verstandig om je kind vroegtijdig aan te melden.

Kind aanmelden

Volg IJsterk op Instagram

Direct aanmelden